Patroonscursus (opfris)


Fysiek
€ 285,- € 250,-
Datum: Donderdag 20 juni 2024
Tijd: 14:15 - 17:30u
PO/PE Punten: 3
Locatie: Aristo Meeting Center Amsterdam
Docent: Drs. A. (Alexandra) Gerny

Deelname op locatie: Indien u zich voor 6 juni 2024 inschrijft betaalt u € 250,- excl. btw voor deze cursus in plaats van € 285,- excl. btw

Algemene informatie

De opfriscursus is bedoeld voor patroons die hun expertise willen verdiepen, hun professionele vaardigheden willen aanscherpen en bovendien willen voldoen aan de eisen van de NOvA.

Het programma staat van tevoren niet vast. Ook de vorm van de cursus wordt afgestemd op de wensen. Van tevoren geeft u aan wat u bezighoudt, wat u wil bespreken of waar u meer over wil weten.

Mogelijkheden zijn onder andere:

  • Verdiepende kennis ontvangen over uiteenlopende thema’s zoals stress en burn-out, het begeleiden van stagiairs, coachen en meer.
  • Gezamenlijk bespreken van ingebrachte vraagstukken (intervisie).
  • Technieken en methodieken voor een goede gespreksvoering.
  • Open discussies bijvoorbeeld over de mate van begeleiding of de verhouding tussen controle houden en autonomie geven.
  • Ontwikkelingen in de beroepsopleiding.

Na deze cursus voldoet u aan de eisen van de NOvA. U ontvangt 3 PO-punten (beroepsvaardigheden) en een bewijs van deelname.

Overige informatie

Deze cursus wordt in het Aristo Meeting Center Amsterdam (Sloterdijk) verzorgd. De cursus bedraagt € 285,- excl. btw. Onbeperkt thee, koffie, frisdrank/fruitwater, koekjes en (snoep)lekkernij is inbegrepen.

Het Aristo Meeting Center ligt direct naast NS-station Amsterdam Sloterdijk en is daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Aristo Meeting Center beschikt ook over een eigen parkeergarage met gunstige parkeertarieven.

Programma

Datum: 20 juni 2024
Tijd: 14:15 tot 17:30 uur

Docenten

Drs. A. (Alexandra) Gerny

Drs. A. (Alexandra) Gerny

Drs. Alexandra Gerny werkt nationaal en internationaal als senior coach Nobco/EMCC, supervisor TIHR, trainer en intervisiebegeleider. Ze is gespecialiseerd in de advocatuur en als intervisiebegeleider erkend door de NOvA. Ze is president-elect van de International Society for the Psychoanalytic Study of Organizations ISPSO en voorzitter van de alumnivereniging CCC. Zij verzorgt regelmatig cursussen voor advocaten.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. Heeft u geen account, maak dan een ACCOUNT aan. Heeft u wel een I am Legal-account, dan kunt u hieronder inloggen.

Door het aanmaken van een account kunt u zich sneller inschrijven voor cursussen, uw persoonlijke gegevens wijzigen, en heeft u toegang tot een persoonlijke leeromgeving met alle cursusinformatie.

3

Gerelateerde cursussen

Hybride
26 nov 2024
- punten

Roladministratie voor juridisch secretaresses en ondersteuners

Liesbeth Strang
De laatste aanpassing van het procesreglement voor civiele dagvaardingszaken bij de gerechtshoven dateert van 1 januari 2024. Weet u hoe u de reglementen moet toepassen ? wat zijn de termijnen...
Online
27 mei 2024
6 punten

Patroonscursus (basis)

Drs. A. (Alexandra) Gerny
Als patroon heeft u een grote invloed op succes en welzijn van uw advocaat-stagiair. Denk even terug aan uw eigen opleiding: Bent u een goede advocaat ondanks of dankzij uw...
Fysiek
26 jun 2024
6 punten

Patroonscursus (basis)

Drs. A. (Alexandra) Gerny
Als patroon heeft u een grote invloed op succes en welzijn van uw advocaat-stagiair. Denk even terug aan uw eigen opleiding: Bent u een goede advocaat ondanks of dankzij uw...
Hybride
03 jun 2024
4 punten

Notarieel Tuchtrecht en Gedragsrecht

Prof. mr. A.H.N. (Fons) Stollenwerck
- voldoe aan uw verplichtingen op het gebied van ethiek en fraudepreventie -
© Copyright 2024 I am Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling