Erkenning & kwaliteit

I am Legal is een erkend en gecertificeerd opleidingsinstituut. I am Legal biedt toegang tot een actueel en praktijkgericht cursusaanbod van hoge kwaliteit. Als professioneel opleidingsinstelling streven wij continu naar verbetering van onze dienstverlening en ons cursusaanbod. Wij stemmen elke cursus vooraf zoveel mogelijk af op de wensen van onze cursisten. Na een cursus kunnen cursisten hun ervaringen delen middels evaluaties. Op deze manier wordt zo goed mogelijk voldaan aan de opleidingsbehoeften van cursisten.

I am Legal is een door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) erkende opleidingsinstelling voor zowel klassikaal als afstandsonderwijs (online en “on demand”). I am Legal is erkend op de gebieden juridisch en niet-juridisch (waaronder beroepsvaardigheden). Met deze erkenning voldoen wij aan de kwaliteitseisen van de NOvA. Dit betekent dat wij opleidingspunten (PO) mogen toekennen aan onze cursussen. Het aantal opleidingspunten is vermeld bij elke cursus of programma.

Na het volgen van een cursus ontvangt u van ons een bewijs van deelname met daarop vermeld het aantal toegekende opleidingspunten, zowel voor onze klassikale als onlinecursussen. 

Ons cursusaanbod is tevens gecertificeerd bij verschillende beroepsorganisaties. Door het volgen van deze cursussen wordt derhalve aanspraak gemaakt op PE-punten. Onze cursussen zijn onder meer gecertificeerd door de volgende beroepsorganisaties: KNB, KBvG, vFAS, MfN, SOMN. Bij iedere cursus is vermeld welke PE-punten verkregen kunnen worden. Nadat een cursus is gevolgd informeren wij de desbetreffende beroepsorganisatie over de aanwezigheid van de cursist en de door hen toe te kennen opleidingspunten.

Ook voor een in-company programma mogen wij opleidingspunten (PO- en PE-punten) toekennen. 

Hieronder ziet u een lijst van enkele certificerende instellingen waarmee wij samenwerken.

© Copyright 2024 I am Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling