Patroonscursus (basis)


Fysiek
€ 575,- € 475,-
Datum: Woensdag 26 juni 2024
Tijd: 09:30 - 16:45u
PO/PE Punten: 6
Locatie: Aristo Meeting Center Amsterdam
Docent: Drs. A. (Alexandra) Gerny

Deelname op locatie: Indien u zich voor 17 juni 2024 inschrijft betaalt u € 475,- excl. btw voor deze cursus in plaats van € 575,- excl. btw

Algemene informatie

Als patroon heeft u een grote invloed op succes en welzijn van uw advocaat-stagiair. Denk even terug aan uw eigen opleiding: Bent u een goede advocaat ondanks of dankzij uw begeleider?

Met andere woorden: patroon zijn is een vak. Een goede patroon geeft vleugels en wakkert de liefde voor het vak alleen maar verder aan. Een slechte patroon daarentegen frustreert, irriteert, maakt onzeker en klein.

In deze cursus leert u hoe mensen leren, hoe u anderen kunt motiveren, coachen en stevig feedback geven zodat uw stagiairs professionele, cliëntgerichte en zelfstandig denkende advocaten worden.

Ook andere aspecten komen aan bod. U hebt waarschijnlijk te maken met stagiairs uit een andere generatie of met andere werkstijlen. Dat leidt regelmatig tot strubbelingen en wederzijds onbegrip. Leer op een constructieve manier daarmee omgaan, zodat deze verschillen de stagiair en u het leven niet zuur maken maar verrijken.

In deze cursus leert u:

  • Hoe u aansluit bij het kennisniveau en de persoonlijkheid van de stagiair zodat uw interventies effect hebben.
  • Hoe u een stagiair begeleidt, motiveert en coacht, zonder dat het u meer tijd dan nodig kost.
  • Hoe u omgaat met vragen rondom timemanagement en stressbestendigheid, hoe u voorkomt dat u stagiair overspannen uitvalt.
  • Hoe u krachtig feedback geeft.
  • Hoe u een goede werkrelatie opbouwt met iemand van een andere generatie, met een andere persoonlijkheid of werkstijl.
  • Hoe u werkt met het competentieprofiel en het portfolio.

Na deze cursus voldoet u aan de eisen van de NOvA. U ontvangt 6 PO-punten (beroepsvaardigheden) en een bewijs van deelname.

Overige informatie

Deze cursus wordt in het Aristo Meeting Center Amsterdam (Sloterdijk) verzorgd. De cursus bedraagt € 575,- excl. btw. Lunch (open buffet) is inbegrepen, alsook onbeperkt thee, koffie, frisdrank/fruitwater, koekjes en snoeplekkernij.

Het Aristo Meeting Center ligt direct naast NS-station Amsterdam Sloterdijk en is daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Aristo Meeting Center beschikt ook over een eigen parkeergarage met een maximumtarief van € 12,50 bij parkeren tot 10 uur.

Programma

Datum: 26 juni 2024
Tijd: 09:30 tot 16:45 uur

Docenten

Drs. A. (Alexandra) Gerny

Drs. A. (Alexandra) Gerny

Drs. Alexandra Gerny werkt nationaal en internationaal als senior coach Nobco/EMCC, supervisor TIHR, trainer en intervisiebegeleider. Ze is gespecialiseerd in de advocatuur en als intervisiebegeleider erkend door de NOvA. Ze is president-elect van de International Society for the Psychoanalytic Study of Organizations ISPSO en voorzitter van de alumnivereniging CCC. Zij verzorgt regelmatig cursussen voor advocaten.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. Heeft u geen account, maak dan een ACCOUNT aan. Heeft u wel een I am Legal-account, dan kunt u hieronder inloggen.

Door het aanmaken van een account kunt u zich sneller inschrijven voor cursussen, uw persoonlijke gegevens wijzigen, en heeft u toegang tot een persoonlijke leeromgeving met alle cursusinformatie.

6

Gerelateerde cursussen

Online
19 nov 2024
3 punten

Patroonscursus (opfris)

Drs. A. (Alexandra) Gerny
De opfriscursus is bedoeld voor patroons die hun expertise willen verdiepen, hun professionele vaardigheden willen aanscherpen en bovendien willen voldoen aan de eisen van de NOvA. Het programma staat van...
Fysiek
08 nov 2024
4 punten

Efficiënt werken met Microsoft Outlook (voor juristen)

Leer Microsoft Outlook effectief in te zetten en upgrade uw productiviteit!
Fysiek
30 sep 2024
6 punten

Succesvol onderhandelen volgens de Harvard methode

mr. A. (Anne) Geertsema
In deze training krijgt u inzicht in de Harvard methode, en krijgt u praktische vaardigheden aangereikt om te onderhandelen volgens deze methode. Ook zal in het programma voldoende tijd worden...
Online
08 okt 2024
6 punten

Patroonscursus (basis)

Drs. A. (Alexandra) Gerny
Als patroon heeft u een grote invloed op succes en welzijn van uw advocaat-stagiair. Denk even terug aan uw eigen opleiding: Bent u een goede advocaat ondanks of dankzij uw...
© Copyright 2024 I am Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling