Actualiteiten Bouwrecht

Online
€ 355,- excl. btw

Fysiek
€ 385,- excl. btw
Datum: Vrijdag 8 december 2023
Tijd: 13:15 - 17:45u
PO/PE Punten: 4
Locatie: Aristo Meeting Center (Amsterdam)
Docent: mr. B. (Bas) Th. van Schouwenburg

Algemene informatie

In deze verdiepende actualiteitencursus komen de recente ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak op het gebied van het bouwrecht aan de orde. U krijgt volop ruimte voor uw vragen en voor het inbrengen van casuïstiek tijdens deze praktijkgerichte cursus.

Overige informatie

Deze cursus wordt in het Aristo Meeting Center Amsterdam (Sloterdijk) verzorgd. De cursus zal ook middels een livestream te volgen zijn. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u de cursus op locatie wilt volgen of online middels de livestream.

Deelname op locatie

Bij deelname op locatie bedraagt de cursus € 385,- excl. btw.

Deelname online

Online deelname bedraagt € 355,- excl. btw.

Programma

Datum: 8 december 2023
Tijd: 13:15 tot 17:45 uur

Docenten

mr. B. (Bas) Th. van Schouwenburg

mr. B. (Bas) Th. van Schouwenburg

Bas van Schouwenburg is advocaat-partner Construction bij Dentons Europe LLP in Amsterdam. Hij is betrokken bij complexe nationale en internationale bouw- en vastgoedprojecten en houdt zich in dat verband bezig met het opstellen van overeenkomsten, structureren van samenwerkingsverbanden, onderhandelen adviseren en procederen. Daarnaast doceert hij regelmatig. Tot zijn cliënten behoren projectontwikkelaars, aannemers, pensioenfondsen, vastgoedbeleggers, woningcorporaties en andere professionale partijen binnen de bouw- en vastgoedsector.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. Heeft u geen account, maak dan een ACCOUNT aan. Heeft u wel een I am Legal-account, dan kunt u hieronder inloggen.

Door het aanmaken van een account kunt u zich sneller inschrijven voor cursussen, uw persoonlijke gegevens wijzigen, en heeft u toegang tot een persoonlijke leeromgeving met alle cursusinformatie.

4

Gerelateerde cursussen

Hybride
11 dec 2023
6 punten

Actualiteiten Huurrecht (woonruimte & bedrijfsruimte)

mr. B. (Bas) Martens, mr. J.J. (Jaap) Dammingh
Tijdens deze 6-uurs cursus wordt u volledig up-to-date gebracht over de recente ontwikkelingen op het gebied van de huur van woonruimte en bedrijfsruimte. De volgende onderwerpen komen aan de orde...
© Copyright 2023 I am Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling