Patroonscursus (opfris)


Online
€ 250,- € 225,-
Datum: Dinsdag 1 oktober 2024
Tijd: 09:15 - 12:30u
PO/PE Punten: 3
Locatie: Online
Docent: Drs. A. (Alexandra) Gerny

Deelname online: Indien u zich voor 18 september 2024 inschrijft betaalt u € 225,- excl. btw voor deze cursus in plaats van € 250,- excl. btw

Algemene informatie

De opfriscursus is bedoeld voor patroons die hun expertise willen verdiepen, hun professionele vaardigheden willen aanscherpen en bovendien willen voldoen aan de eisen van de NOvA.

Het programma staat van tevoren niet vast. Ook de vorm van de cursus wordt afgestemd op de wensen. Van tevoren geeft u aan wat u bezighoudt, wat u wil bespreken of waar u meer over wil weten.

Mogelijkheden zijn onder andere:

  • Verdiepende kennis ontvangen over uiteenlopende thema’s zoals stress en burn-out, het begeleiden van stagiairs, coachen en meer.
  • Gezamenlijk bespreken van ingebrachte vraagstukken (intervisie).
  • Technieken en methodieken voor een goede gespreksvoering.
  • Open discussies bijvoorbeeld over de mate van begeleiding of de verhouding tussen controle houden en autonomie geven.
  • Ontwikkelingen in de beroepsopleiding.

Na deze cursus voldoet u aan de eisen van de NOvA. U ontvangt 3 PO-punten (beroepsvaardigheden) en een bewijs van deelname.

Programma

Datum: 1 oktober 2024
Tijd: 09:15 tot 12:30 uur

Docenten

Drs. A. (Alexandra) Gerny

Drs. A. (Alexandra) Gerny

Drs. Alexandra Gerny werkt nationaal en internationaal als senior coach Nobco/EMCC, supervisor TIHR, trainer en intervisiebegeleider. Ze is gespecialiseerd in de advocatuur en als intervisiebegeleider erkend door de NOvA. Ze is president-elect van de International Society for the Psychoanalytic Study of Organizations ISPSO en voorzitter van de alumnivereniging CCC. Zij verzorgt regelmatig cursussen voor advocaten.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. Heeft u geen account, maak dan een ACCOUNT aan. Heeft u wel een I am Legal-account, dan kunt u hieronder inloggen.

Door het aanmaken van een account kunt u zich sneller inschrijven voor cursussen, uw persoonlijke gegevens wijzigen, en heeft u toegang tot een persoonlijke leeromgeving met alle cursusinformatie.

3

Gerelateerde cursussen

Hybride
12 nov 2024
4 punten

Ontwikkelingen in privacy en gegevensbescherming

Prof. dr. mr. G.J. (Gerrit-Jan) Zwenne 
Privacy en gegevensbescherming was een aantal jaren geleden nog een niche-onderwerp. Inmiddels is het ‘mainstream’ geworden en is kennis op dit gebied voor iedere jurist van belang. In deze cursus...
Hybride
28 nov 2024
4 punten

Actualiteiten Bouwrecht

mr. B. (Bas) Martens, mr. H.P.C. (Hugo) Goedegebure
Tijdens deze verdiepende cursus wordt ingegaan op de belangrijkste actualiteiten en ontwikkelingen in het privaatrechtelijke bouwrecht. Onder meer de volgende onderwerpen zullen aan de orde komen: de Wet kwaliteitsborging voor...
Hybride
15 okt 2024
4 punten

Verdieping Pand en Hypotheek

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber
Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan de meest in het oog springende vraagstukken op het terrein van pand en hypotheek, waarbij wordt ingegaan op zowel de vestigingsfase als de...
Hybride
07 nov 2024
3 punten

Turboliquidaties anno 2024

mr. S. (Samantha) Renssen
"de nieuwe wet transparantie turboliquidatie (november 2023) onder de loep genomen"
© Copyright 2024 I am Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling