Actualiteiten Bouwrecht

Online
€ 355,- € 305,-

Fysiek
€ 385,- € 335,-
Datum: Donderdag 28 november 2024
Tijd: 13:00 - 17:30u
PO/PE Punten: 4
Locatie: Aristo Meeting Center Amsterdam
Docenten: mr. B. (Bas) Martens, mr. H.P.C. (Hugo) Goedegebure

Deelname op locatie: Indien u zich voor 11 november 2024 inschrijft betaalt u € 335,- excl. btw voor deze cursus in plaats van € 385,- excl. btwDeelname online: Indien u zich voor 11 november 2024 inschrijft betaalt u € 305,- excl. btw voor deze cursus in plaats van € 355,- excl. btw

Algemene informatie

Tijdens deze verdiepende cursus wordt ingegaan op de belangrijkste actualiteiten en ontwikkelingen in het privaatrechtelijke bouwrecht. Onder meer de volgende onderwerpen zullen aan de orde komen: de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen, onvoorziene omstandigheden, bouwtijdverlenging, ontwerpaansprakelijkheid, ontbinding vs. opzegging en recente rechtspraak over de UAV, UAV-GC en DNR.

U krijgt volop ruimte voor uw vragen en voor het inbrengen van casuïstiek tijdens deze praktijkgerichte cursus.

Overige informatie

Deze cursus wordt in het Aristo Meeting Center Amsterdam (Sloterdijk) verzorgd. De cursus zal ook middels een livestream te volgen zijn. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u de cursus op locatie wilt volgen of online middels de livestream.

Deelname op locatie

Bij deelname op locatie bedraagt de cursus € 385,- excl. btw. Onbeperkt thee, koffie, frisdrank/fruitwater, koekjes en (snoep)lekkernij is inbegrepen.

Deelname online

Online deelname bedraagt € 355,- excl. btw.

Programma

Datum: 28 november 2024
Tijd: 13:00 tot 17:30 uur

Docenten

mr. B. (Bas) Martens

mr. B. (Bas) Martens

Bas Martens is advocaat en partner bij Lexence. Hij is actief in de vastgoedpraktijk, waarbij hij gespecialiseerd is in projectontwikkeling en huurrecht. 

Bas is lid van de Vereniging voor Bouwrecht en de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Hij is docent aan de Radboud Universiteit Nijmegen, de Grotius Academie en gastdocent bij de Samenwerkende Register accountants en Accountants en Administratieconsulenten.

Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht en aan de University of Surrey (Verenigd Koninkrijk). Bas werd in 1997 beëdigd als advocaat.

mr. H.P.C. (Hugo) Goedegebure

mr. H.P.C. (Hugo) Goedegebure

Hugo Goedegebure is advocaat bij Lexence en gespecialiseerd in privaatrechtelijk bouwrecht. In die hoedanigheid heeft hij veel ervaring met het procederen over bouwgeschillen bij de burgerlijke rechter en de Raad van Arbitrage in bouwgeschillen. Ook adviseert hij cliënten (waaronder aannemers, ontwikkelaars/opdrachtgevers en de bij de bouw betrokken adviseurs) bij contractsvorming.

Hugo is sinds 2013 auteur voor het privaatrechtelijke onderdeel van de wekelijkse rubriek ‘Actualiteiten Bouwrecht’ van het Instituut voor Bouwrecht (IBR). Daarnaast verzorgt hij met regelmaat presentaties over bouwrechtelijke actualiteiten, waaronder de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

Hugo studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en aan de Universität Wien. In 2020 heeft hij de Grotius post-academische specialisatieopleiding ‘Onroerend Goed’ afgerond.

Hugo is onder meer lid van de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A).

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. Heeft u geen account, maak dan een ACCOUNT aan. Heeft u wel een I am Legal-account, dan kunt u hieronder inloggen.

Door het aanmaken van een account kunt u zich sneller inschrijven voor cursussen, uw persoonlijke gegevens wijzigen, en heeft u toegang tot een persoonlijke leeromgeving met alle cursusinformatie.

4

Gerelateerde cursussen

Online
25 nov 2024
4 punten

Actualiteiten en Verdieping Beslag- en Executierecht

Mr. dr. A. (Sander) Steneker 
Verspreid over twee cursussen van 2 lesuren wordt op maandag 25 november 2024 en op maandag 9 december 2024 vanuit schuldeisersperspectief het leerstuk van beslag en executie behandeld. Wanneer is...
Hybride
31 mei 2024
6 punten

Verdieping Schade

Prof. mr. A.L.M. (Anne) Keirse
In veel aansprakelijkheidszaken is de vraag naar de omvang van de te vergoeden schade geen eenvoudige. Sterker nog, meer dan eens stranden – in potentie soms ook succesvolle – aansprakelijkheidszaken...
Online
25 nov 2024
2 punten

Actualiteiten en Verdieping Beslag- en Executierecht – cursus 25 november 2024

Mr. dr. A. (Sander) Steneker 
Verspreid over twee cursussen van 2 lesuren wordt op maandag 25 november 2024 en op maandag 9 december 2024 vanuit schuldeisersperspectief het leerstuk van beslag en executie behandeld. Wanneer is...
Online
18 okt 2024
2 punten

Actualiteiten koop onroerende zaken

mr. J.J. (Jaap) Dammingh
Tijdens dit webinar wordt u bijgepraat over de actuele ontwikkelingen op het gebied van de koop van onroerende zaken. Aan de hand van recente rechtspraak passeren o.m. de volgende onderwerpen...
© Copyright 2024 I am Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling