Actualiteiten Aanbestedingsrecht


Online
€ 170,- € 150,-
Datum: Donderdag 30 mei 2024
Tijd: 12:00 - 14:00u
PO/PE Punten: 2
Locatie: Online
Docent: Mr. M. (Marilou) van der Feltz

Deelname online: Indien u zich voor 16 mei 2024 inschrijft betaalt u € 150,- excl. btw voor deze cursus in plaats van € 170,- excl. btw

Algemene informatie

Het belang van de rechtspraak voor het aanbestedingsrecht is zeer groot. Dat geldt zowel voor de rechtspraak van het Europees Hof van Justitie als de rechtspraak van de nationale rechter. Daarnaast zijn de adviezen van de Commissie van Aanbestedingsexperts van belang. In deze cursus zal de docent stil staan bij de actualiteiten op het gebied van het aanbestedingsrecht met een focus op de EU en nationale rechtspraak.

Programma

Datum: 30 mei 2024
Tijd: 12:00 tot 14:00 uur

Docenten

Mr. M. (Marilou) van der Feltz

Mr. M. (Marilou) van der Feltz

Marilou van der Feltz is advocaat bij AKD. Zij is gespecialiseerd in internationaal en Europees recht. Zij richt zich daarbij op het Aanbestedingsrecht, Mededingingsrecht en Staatssteunrecht. Zij adviseert zowel overheden als ondernemingen over deze rechtsgebieden.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. Heeft u geen account, maak dan een ACCOUNT aan. Heeft u wel een I am Legal-account, dan kunt u hieronder inloggen.

Door het aanmaken van een account kunt u zich sneller inschrijven voor cursussen, uw persoonlijke gegevens wijzigen, en heeft u toegang tot een persoonlijke leeromgeving met alle cursusinformatie.

2

Gerelateerde cursussen

© Copyright 2024 I am Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling