Ontwikkelingen Ontslagrecht

Online
€ 355,- excl. btw

Fysiek
€ 385,- excl. btw
Datum: Donderdag 15 juni 2023
Tijd: 13:00 - 17:30u
PO/PE Punten: 4
Locatie: Aristo Meeting Center Amsterdam
Docent: Prof. Mr. G. (Gerrard) Boot

Algemene informatie

Zeven jaar na de invoering van de Wwz is het ontslagrecht nog steeds niet uitgekristalliseerd. Wat houden de herplaatsingsinspanningen precies in? Hoe moet de hoogte van de billijke vergoeding worden bepaald? Wat is er in hoger beroep wel en niet mogelijk, en hoe moet daar bij het opstellen van het beroep- en verweerschrift op worden ingespeeld? Al deze vragen, en de verdere actualiteiten op het gebied van het ontslagrecht, komen in vier uur aan bod.

Overige informatie

Deze cursus wordt in het Aristo meeting center Amsterdam (Sloterdijk) verzorgd. De cursus zal ook middels een livestream te volgen zijn. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u de cursus op locatie wilt volgen of online middels de livestream.

Deelname op locatie

Bij deelname op locatie bedraagt de cursus € 385,- excl. btw.

Deelname online

Online deelname bedraagt € 355,- excl. btw.

Programma

Datum: 15 juni 2023
Tijd: 13:00 tot 17:30 uur

Docenten

Prof. Mr. G. (Gerrard) Boot

Prof. Mr. G. (Gerrard) Boot

Prof. Boot is hoogleraar aan de universiteit Leiden (sedert 2011) en raadsheer bij het gerechtshof Amsterdam (sedert 2015). Daarvoor is hij advocaat geweest van 1994 tot 2009 en kantonrechter van 2009 tot 2015. Thans is hij hoofdredacteur van het tijdschrift ArbeidsRecht, samensteller van de SDU Wettenverzameling Arbeidsrecht en docent van diverse PAO-cursussen.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. Heeft u geen account, maak dan een ACCOUNT aan. Heeft u wel een I am Legal-account, dan kunt u hieronder inloggen.

Door het aanmaken van een account kunt u zich sneller inschrijven voor cursussen, uw persoonlijke gegevens wijzigen, en heeft u toegang tot een persoonlijke leeromgeving met alle cursusinformatie.

4

Gerelateerde cursussen

© Copyright 2023 I am Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling