Legal English


Online
€ 360,- excl. btw
Datum: Dinsdag 7 maart 2023
Tijd: 13:00 - 17:30u
PO/PE Punten: 4
Locatie: Online
Docent: Prof. mr. dr. I. (Ian) Sumner

Algemene informatie

Heeft u in uw dagelijkse praktijk ook steeds vaker te maken met de Engelse taal? En wilt u uw Engelse vaardigheden verbeteren op professioneel niveau? Volg dan deze praktijkcursus “Legal English”.

Tijdens deze cursus krijgt u praktische tips om uw begrip van de Engelse taal zowel op algemeen als op juridisch en zakelijk vlak te verbeteren. De cursus besteed aandacht aan zowel het verbeteren van het zakelijk Engels (grammatica, Britse/Amerikaans Engels, stijl), als algemene juridische terminologie (vertaling van procesrechtelijke terminologie bijvoorbeeld). Zo krijgt u tijdens deze interactieve cursus onder leiding van Prof. mr. dr. Ian Sumner (native speaker English) handvatten om uw niveau te verbeteren.

Programma

Datum: 7 maart 2023
Tijd: 13:00 tot 17:30 uur

Docenten

Prof. mr. dr. I. (Ian) Sumner

Prof. mr. dr. I. (Ian) Sumner

Ian Sumner is hoogleraar familierecht en internationaal privaatrecht aan de Tilburg University en daarnaast rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Overijssel. Verder is hij juridisch consultant.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. Heeft u geen account, maak dan een ACCOUNT aan. Heeft u wel een I am Legal-account, dan kunt u hieronder inloggen.

Door het aanmaken van een account kunt u zich sneller inschrijven voor cursussen, uw persoonlijke gegevens wijzigen, en heeft u toegang tot een persoonlijke leeromgeving met alle cursusinformatie.

4

Gerelateerde cursussen

Hybride
26 nov 2024
- punten

Roladministratie voor juridisch secretaresses en ondersteuners

Liesbeth Strang
Per 1 juli 2024 zijn  de procesreglementen voor civiele dagvaardingszaken bij de rechtbanken en de gerechtshoven aangepast. Weet u hoe u de reglementen moet toepassen ? wat zijn de termijnen...
Hybride
12 dec 2024
6 punten

Waardering van ondernemingen & jaarrekening-analyse voor juristen

Dr. mr. J. (Jurriën) van der Heijden RA, drs. D. (Daniël) Peters
~ aanbevolen cursus ~
Hybride
14 nov 2024
3 punten

IPR bevoegdheidsrecht in burgerlijke en handelszaken

Prof. mr. C.G. (Cathalijne) van der Plas
In deze cursus zal een actueel overzicht worden gegeven van het IPR bevoegdheidsrecht in burgerlijke en handelszaken. Aan de hand van de jurisprudentie van het Hof van Justitie zal u door...
Fysiek
11 nov 2024
6 punten

Framing en reframing voor juristen

mr. A.A. (Arthur) Noordhuis
Bent u een ja-jurist of een nee-jurist met een afvinklijstje?  Wilt u een gewone burger of één met vlees? Europese Grondwet, Sleepwet, juridisch geneuzel? Kennis van framing en reframing is...
© Copyright 2024 I am Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling