Inleiding Nederlands (proces)recht voor de juridisch ondersteuner

Online
€ 240,- excl. btw

Fysiek
€ 270,- excl. btw
Datum: Donderdag 14 december 2023
Tijd: 13:30 - 16:45u
PO/PE Punten: -
Locatie: Aristo Meeting Center Amsterdam
Docent: Jun Mi Kloosterboer

Algemene informatie

Een inleiding in het Nederlands (proces)recht speciaal voor de juridisch ondersteuner die net begonnen is of maximaal enkele jaren in de praktijk werkt.

In deze cursus worden onder andere de organisatie van de rechtspraak en de verschillende gerechtelijke instanties besproken. Er wordt aandacht besteed aan de verschillende procedures en hun verloop. Ook zal worden uitgelegd wanneer je een procedure met een dagvaarding start en wanneer met een verzoekschrift, welke rechtsmiddelen er zijn en wat de rol van en deurwaarder is.

Mocht je een casus of probleem uit de praktijk willen voorleggen, dan is dat uiteraard mogelijk. Dit zal dan tijdens de cursus worden behandeld.

Overige informatie

Deze cursus wordt in het Aristo Meeting Center Amsterdam (Sloterdijk) verzorgd. De cursus zal ook middels een livestream te volgen zijn. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u de cursus op locatie wilt volgen of online middels de livestream.

Deelname op locatie

Bij deelname op locatie bedraagt de cursus € 270,- excl. btw.

Deelname online

Online deelname bedraagt € 240,- excl. btw.

Programma

Datum: 14 december 2023
Tijd: 13:30 tot 16:45 uur

Docenten

Jun Mi Kloosterboer

Jun Mi Kloosterboer

Jun Mi Kloosterboer is inmiddels ruim 30 jaar werkzaam als juridisch ondersteuner. Via Bureau Kloosterboer helpt zij advocaten en juristen op afstand als juridisch virtual assistant.

Daarnaast geeft zij cursussen Inleiding Nederlands (proces)recht en Roladministratie voor de juridisch ondersteuner.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. Heeft u geen account, maak dan een ACCOUNT aan. Heeft u wel een I am Legal-account, dan kunt u hieronder inloggen.

Door het aanmaken van een account kunt u zich sneller inschrijven voor cursussen, uw persoonlijke gegevens wijzigen, en heeft u toegang tot een persoonlijke leeromgeving met alle cursusinformatie.

Gerelateerde cursussen

Hybride
26 nov 2024
- punten

Roladministratie voor juridisch secretaresses en ondersteuners

Liesbeth Strang
De laatste aanpassing van het procesreglement voor civiele dagvaardingszaken bij de gerechtshoven dateert van 1 januari 2024. Weet u hoe u de reglementen moet toepassen ? wat zijn de termijnen...
Hybride
23 apr 2024
- punten

Roladministratie voor juridisch secretaresses en ondersteuners

Liesbeth Strang
De laatste aanpassing van het procesreglement voor civiele dagvaardingszaken bij de gerechtshoven dateert van 1 januari 2024. Weet u hoe u de reglementen moet toepassen ? wat zijn de termijnen...
Hybride
14 nov 2024
3 punten

IPR bevoegdheidsrecht in burgerlijke en handelszaken

Prof. mr. C.G. (Cathalijne) van der Plas
In deze cursus zal een actueel overzicht worden gegeven van het IPR bevoegdheidsrecht in burgerlijke en handelszaken. Aan de hand van de jurisprudentie van het Hof van Justitie zal u door...
Fysiek
26 jun 2024
6 punten

Patroonscursus (basis)

Drs. A. (Alexandra) Gerny
Als patroon heeft u een grote invloed op succes en welzijn van uw advocaat-stagiair. Denk even terug aan uw eigen opleiding: Bent u een goede advocaat ondanks of dankzij uw...
© Copyright 2024 I am Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling