Inleiding Nederlands (proces)recht voor de juridisch ondersteuner

Online
€ 240,- € 215,-

Fysiek
€ 270,- € 245,-
Datum: Donderdag 14 december 2023
Tijd: 13:30 - 16:45u
PO/PE Punten: -
Locatie: Aristo Meeting Center Amsterdam
Docent: Jun Mi Kloosterboer

Deelname op locatie: Indien u zich voor 7 december 2023 inschrijft betaalt u € 245,- excl. btw voor deze cursus in plaats van € 270,- excl. btwDeelname online: Indien u zich voor 7 december 2023 inschrijft betaalt u € 215,- excl. btw voor deze cursus in plaats van € 240,- excl. btw

Algemene informatie

Een inleiding in het Nederlands (proces)recht speciaal voor de juridisch ondersteuner die net begonnen is of maximaal enkele jaren in de praktijk werkt.

In deze cursus worden onder andere de organisatie van de rechtspraak en de verschillende gerechtelijke instanties besproken. Er wordt aandacht besteed aan de verschillende procedures en hun verloop. Ook zal worden uitgelegd wanneer je een procedure met een dagvaarding start en wanneer met een verzoekschrift, welke rechtsmiddelen er zijn en wat de rol van en deurwaarder is.

Mocht je een casus of probleem uit de praktijk willen voorleggen, dan is dat uiteraard mogelijk. Dit zal dan tijdens de cursus worden behandeld.

Overige informatie

Deze cursus wordt in het Aristo Meeting Center Amsterdam (Sloterdijk) verzorgd. De cursus zal ook middels een livestream te volgen zijn. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u de cursus op locatie wilt volgen of online middels de livestream.

Deelname op locatie

Bij deelname op locatie bedraagt de cursus € 270,- excl. btw.

Deelname online

Online deelname bedraagt € 240,- excl. btw.

Programma

Datum: 14 december 2023
Tijd: 13:30 tot 16:45 uur

Docenten

Jun Mi Kloosterboer

Jun Mi Kloosterboer

Jun Mi Kloosterboer is inmiddels ruim 30 jaar werkzaam als juridisch ondersteuner. Via Bureau Kloosterboer helpt zij advocaten en juristen op afstand als juridisch virtual assistant.

Daarnaast geeft zij cursussen Inleiding Nederlands (proces)recht en Roladministratie voor de juridisch ondersteuner.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. Heeft u geen account, maak dan een ACCOUNT aan. Heeft u wel een I am Legal-account, dan kunt u hieronder inloggen.

Door het aanmaken van een account kunt u zich sneller inschrijven voor cursussen, uw persoonlijke gegevens wijzigen, en heeft u toegang tot een persoonlijke leeromgeving met alle cursusinformatie.

Gerelateerde cursussen

Hybride
11 dec 2023
4 punten

Jaarrekening-analyse voor juridische professionals

Dr. D.H. (Dick) van Offeren, Drs. I.K. (Inge-Lisa) Toxopeus
Het lezen en vooral ook begrijpen van een jaarrekening is voor de meeste juridische professionals, waaronder advocaten en notarissen, geen dagelijkse kost. Dit terwijl zij in hun praktijk met enige...
© Copyright 2023 I am Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling