Fusies en overnames in de praktijk: het overnameproces en contracteren

Online
€ 349,- excl. btw

Fysiek
€ 399,- excl. btw
Datum: Woensdag 8 november 2023
Tijd: 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten: 4
Locatie: Aristo Meeting Center Amsterdam
Docenten: mr. S. (Steven) Storm, mr. G. (Gijs) van Rooijen

Algemene informatie

Tijdens deze praktijkgerichte cursus worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Introductie: het overnameproces
  • Due Diligence, onderzoeks- en mededelingsplicht
  • SPA/ APA: Koopprijsmechanisme
  • SPA/ APA: Overige voorwaarden

Overige informatie

Deze cursus wordt in het Aristo Meeting Center Amsterdam (Sloterdijk) verzorgd. De cursus zal ook middels een livestream te volgen zijn. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u de cursus op locatie wilt volgen of online middels de livestream.

Deelname op locatie

Bij deelname op locatie bedraagt de cursus € 399,- excl. btw.

Deelname online

Online deelname bedraagt € 349,- excl. btw.

Programma

Datum: 8 november 2023
Tijd: 13:30 tot 18:00 uur

Docenten

mr. S. (Steven) Storm

mr. S. (Steven) Storm

Steven Storm is advocaat en partner bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroep Corporate / M&A. Steven heeft 22 jaar ervaring in M&A transacties. In 2004 heeft Steven een MBA gehaald op Nyenrode en in 2016 is hij als eerste advocaat in Nederland geregistreerd als Register Valuator bij het Nederlands Instituut van Register Valuators (NIRV).

mr. G. (Gijs) van Rooijen

mr. G. (Gijs) van Rooijen

Gijs van Rooijen is advocaat bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroep Corporate / M&A. Gijs heeft ruime ervaring in het coördineren van omvangrijke en complexe M&A transacties.

Gijs volgde de studie Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam en heeft deze cum laude afgerond. In 2012 heeft Gijs de Master Privaatrecht cum laude afgerond, met de specialisatie recht en onderneming. Voorts heeft Gijs de post-graduate opleiding M&A en Finance succesvol afgerond.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. Heeft u geen account, maak dan een ACCOUNT aan. Heeft u wel een I am Legal-account, dan kunt u hieronder inloggen.

Door het aanmaken van een account kunt u zich sneller inschrijven voor cursussen, uw persoonlijke gegevens wijzigen, en heeft u toegang tot een persoonlijke leeromgeving met alle cursusinformatie.

4

Gerelateerde cursussen

Online
17 okt 2024
2 punten

Verdiepingscursus Wwft

Mr. dr. J.A. (Arnaud) Booij
De NOVA schrijft voor dat advocaten elk jaar weer op de hoogte worden gehouden van de anti-witwaswetgeving Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme) en daarvoor een cursus moeten...
Hybride
15 okt 2024
4 punten

Verdieping Pand en Hypotheek

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber
Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan de meest in het oog springende vraagstukken op het terrein van pand en hypotheek, waarbij wordt ingegaan op zowel de vestigingsfase als de...
Online
03 dec 2024
2 punten

Verdiepingscursus Wwft

Mr. dr. J.A. (Arnaud) Booij
De NOVA schrijft voor dat advocaten elk jaar weer op de hoogte worden gehouden van de anti-witwaswetgeving Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme) en daarvoor een cursus moeten...
Hybride
13 nov 2024
6 punten

Fiscale aandachtspunten voor de ondernemingsrecht-praktijk

Mr. dr. J.A. (Arnaud) Booij
Ondernemingsrechtadvocaten, -notarissen en -juristen hebben in hun praktijk vaak te maken met fiscale aspecten van hun zaken en werken regelmatig samen met fiscalisten. Fiscale basiskennis toegespitst op de ondernemingsrechtpraktijk is...
© Copyright 2024 I am Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling