Fusies en overnames in de praktijk: het overnameproces en contracteren

Online
€ 349,- excl. btw

Fysiek
€ 399,- excl. btw
Datum: Woensdag 8 november 2023
Tijd: 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten: 4
Locatie: Aristo Meeting Center Amsterdam
Docenten: mr. S. (Steven) Storm, mr. G. (Gijs) van Rooijen

Algemene informatie

Tijdens deze praktijkgerichte cursus worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Introductie: het overnameproces
  • Due Diligence, onderzoeks- en mededelingsplicht
  • SPA/ APA: Koopprijsmechanisme
  • SPA/ APA: Overige voorwaarden

Overige informatie

Deze cursus wordt in het Aristo Meeting Center Amsterdam (Sloterdijk) verzorgd. De cursus zal ook middels een livestream te volgen zijn. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u de cursus op locatie wilt volgen of online middels de livestream.

Deelname op locatie

Bij deelname op locatie bedraagt de cursus € 399,- excl. btw.

Deelname online

Online deelname bedraagt € 349,- excl. btw.

Programma

Datum: 8 november 2023
Tijd: 13:30 tot 18:00 uur

Docenten

mr. S. (Steven) Storm

mr. S. (Steven) Storm

Steven Storm is advocaat en partner bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroep Corporate / M&A. Steven heeft 22 jaar ervaring in M&A transacties. In 2004 heeft Steven een MBA gehaald op Nyenrode en in 2016 is hij als eerste advocaat in Nederland geregistreerd als Register Valuator bij het Nederlands Instituut van Register Valuators (NIRV).

mr. G. (Gijs) van Rooijen

mr. G. (Gijs) van Rooijen

Gijs van Rooijen is advocaat bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroep Corporate / M&A. Gijs heeft ruime ervaring in het coördineren van omvangrijke en complexe M&A transacties.

Gijs volgde de studie Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam en heeft deze cum laude afgerond. In 2012 heeft Gijs de Master Privaatrecht cum laude afgerond, met de specialisatie recht en onderneming. Voorts heeft Gijs de post-graduate opleiding M&A en Finance succesvol afgerond.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. Heeft u geen account, maak dan een ACCOUNT aan. Heeft u wel een I am Legal-account, dan kunt u hieronder inloggen.

Door het aanmaken van een account kunt u zich sneller inschrijven voor cursussen, uw persoonlijke gegevens wijzigen, en heeft u toegang tot een persoonlijke leeromgeving met alle cursusinformatie.

4

Gerelateerde cursussen

Online
05 sep 2024
2 punten

Wwft in de praktijk (verdieping & update)

Mr. B. (Bas) Martens, Mr. S. (Suzanne) Hendrickx
De docenten bespreken in 2 uur de actualiteiten op het gebied van de Wwft. De cursisten hebben al eerder een cursus Wwft gevolgd en zoeken verdieping en praktische handvatten voor...
Online
19 nov 2024
3 punten

Patroonscursus (opfris)

Drs. A. (Alexandra) Gerny
De opfriscursus is bedoeld voor patroons die hun expertise willen verdiepen, hun professionele vaardigheden willen aanscherpen en bovendien willen voldoen aan de eisen van de NOvA. Het programma staat van...
Hybride
15 okt 2024
4 punten

Verdieping Pand en Hypotheek

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber
Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan de meest in het oog springende vraagstukken op het terrein van pand en hypotheek, waarbij wordt ingegaan op zowel de vestigingsfase als de...
Online
18 okt 2024
3 punten

Groep en groepsrelaties

Prof. Mr. C.A. (Kid) Schwarz
In deze cursus staat het groepsbegrip in het ondernemingsrecht centraal. Behandeld worden onderwerpen als het groepsbegrip, de verschijningsvormen van groepsrelaties, doorbraak van aansprakelijkheid, de aanspakelijkheidspositie van bestuurders van dochtermaatschappijen, de...
© Copyright 2024 I am Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling